Tuotanto

Jotwire Oy valmistaa johdin- ja kaapelisarjoja, elektroniikkaa ja järjestelmäkokoonpanoja monille ajoneuvo-, elektroniikka-, koneenrakennus- ja sähköteollisuuden yrityksille. Tehokkaat tuotantoprosessit, moderni tuotantoteknologia, kilpailukykyinen toimittajaverkosto sekä ammattitaitoinen henkilöstö takaavat kustannus-tehokkaan tuotannon ja laadukkaat tuotteet.

Johdin- ja kaapelisarjat

Johtimien ja kaapeleiden käsittely on automatisoitu pitkälle nykyaikaisilla ja tehokkailla koneilla, joissa on myös kattavat laadunvalvontaominaisuudet. Tuotannon suuri volyymi mahdollistaa tehokkaat hankintakanavat komponenteille sekä tarjoaa joustavan kapasiteetin asiakkaiden tarpeisiin. Ammattitaitoinen henkilöstömme tekee johdinsarjojen valmistuksen omaan dokumentaatiojärjestelmäämme pohjautuen laadukkaasti ja tehokkaasti. Toteutamme johdin- ja kaapelisarjojen testauksen ja laadunvalvonnan asiakaskohtaisten vaatimusten mukaisesti.

Elektroniikka

Elektroniikkatuotantomme ydin on moderni pintaliitosladontalinja piirikorttien automaattiladontaan, jolla voidaan joustavasti valmistaa pienet ja keskisuuret sarjat. Laadunvarmistuksessa käytämme automaattista konenäköjärjestelmää sekä pitkälle kehitettyjä tuotekohtaisia testausratkaisuja. Manuaaliladonta, aaltojuotosprosessi sekä piirikorttien erilaiset jatkokäsittelyt ja kotelointivaihtoehdot täydentävät automaattiladontaa. Elektroniikan loppukokoonpano testauksineen mahdollistaa kokonaisen laitteen valmistamisen ja toimittamisen myyntipakkauksessa.

Järjestelmäkokoonpanot

Vahva osaaminen sekä manuaaliseen että automatisoituun kokoonpanoon mahdollistaa tehokkuuden järjestelmäkokoonpanoissa, joissa tyypillisesti yhdistyy useamman Ouneva Groupin yksikön valmistamat komponentit sekä osto-osat. Oman testaussuunnittelun ansiosta myös laajojen sähköisten järjestelmien testaus voidaan toteuttaa projektikohtaisesti.